Welcome to Breast Enlargement World

Rintojen suurentamisen FAQ
(usein kysytyt kysymykset)

Toimivatko feromonituoksut todella?

Hel. 4, 2010. Kyllä.  Lukuisat feromonituoksuja käyttäneet naiset ovat huomanneet, että miellyttävän ja huumaavan tuoksunsa lisäksi tuotteet ovat saaneet aikaan sen, että vastakkaisen sukupuolen edustaja tuntee vetovoimaa tuotteen käyttäjää kohtaan. Näiden tuotteiden tehokkuutta on testattu lukuisin kokein ja tieteellisin tutkimuksin, ja tulokset ovat hyvin kiehtovia.  Näiden tuoksujen sisältämät feromonit levittävät aromia leijuen ilmassa lähistöllä olevien hajuaistin ulottuville. Niillä on ratkaiseva merkitys seksuaalisessa kanssakäymisessä.

Kuinka tuote toimii?

Vomeronasaalinen elin on nenäontelon pohjalla sijaitseva pieni elin, joka on hermopäätteiden avulla yhteydessä hypotalamukseen (aivojen tunteita ja seksuaalista kiihottumista säätelevä osa), ja jonka ainoa tehtävä on vastaanottaa feromoniaistimuksia tuottaen eri tunteita ja toimintoja samaa lajia edustavien eläinkunnan jäsenten välillä. Tieteelliset tutkimukset ovat osoitteaneet miesten kiinnostuvan erityisesti naisista, joiden feromonitaso on korkea. Feromonituoksut on suunniteltu vaikuttamaan suoraan vomeronasaaliseen elimeen, joka herättää tuoksun käyttäjän läheisyydessä olevissa miehissä välittömän kiinnostuksen tuoksun käyttäjää kohtaan.

Kuinka feromonituoksuja käytetään?

Feromonituoksuja käytetään kuin mitä tahansa markkinoilta löytyvää hajustetta, eli sitä suihkutetaan suoraan iholle, kaulaan, ranteisiin ja korvien taakse. Yksi tai kaksi suihkautusta riittää, sillä teho ei ole yhteydessä käytettävän määrän kanssa. On suositeltava tutustua tuotteen käyttöohjeisiin ennen sen käytön aloittamista.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Ei. Tuotteella ei ole terveydellisiä sivuvaikutuksia.

Minkälaisia tuloksia voin saavuttaa?

Miehet tulevat olemaan kiinnostuneempia ja huomioimaan sinua enemmän, joka lisää onnistumismahdollisuuksiasi huomattavasti jonka vuoksi seksuaalisuhteesi paranevat.

Ovatko kaikki feromonituoksut samanlaisia?

Eivät alkuunkaan. Kuten jo aiemmin mainitsimme, markkinoilta löytyy useita yrityksiä, jotka valmistavat omia synteettisiä feromonituoksujaan. Meidän tehtävämme on kuitenkin kertoa mitkä näistä tuoksuista ovat parhaimpia vertailemalla tuoksujen eroja. Siksi olemme koonneet yksityiskohtaisen vertailutaulukon, jonka löydät “Vertailu” osiosta, josta voit nähdä feromonituoksujen erot ja valita itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Voiko feromonituoksuja käyttää kuka tahansa?

Kyllä. Feromonituoksuja voi käyttää kukatahansa, iästä, rodusta tai terveyden tilasta riippumatta.
Tämä opas on tarkoitettu vain tiedotustarpeisiin. Rintojensuurennusmaailma.com ei vastaa menetyksistä, vahingoista, loukkaantumisista tai sairauksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuvan suorasti tai välillisesti oppaassa esitetyistä tiedoista tai tietojen puuttumisesta tai tässä oppaassa esitettyjen harjoitteiden, menetelmien ja tekniikoiden käytöstä tai väärinkäytöstä. Sitemap