Welcome to Breast Enlargement World

Vertailu

Hel. 3, 2012. Markkinoilta löytyy lukuisia feromoni hajuvesiä valmistavia yrityksiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö tuoksut eroaisi suurestikkin toisistaan, mitä laatuun, hintaan, lääkäreiden suosituksiin ja niin edellen, tulee. Tuotteiden väliltä löytyy suuriakin eroja. Seuraavassa vertailutaulukossa esittelemme jokaisen feromonituoksun pääpiirteissään, sekä vertailussa käyttämämme arviointiperusteet. Vertailutaulukon avulla juuri oikeanlaisen feromonituoksun löytäminen helpottuu huomattavasti.

*Seuraavat lääketieteen ammattilaiset ovat hyväksyneet tämän tuotteen:
Dr Malmmam - Rekisteri numero: 49843
Dr Salguero – Rekisteri numero: 22831

Vertailu

Phiero Woman

Phiero WomanOlemme sitä mieltä, että Phiero Woman on täydellisin kaikista internetissä myytävistä feromonituoksuista. Tämä tuote yhdistää huumaavan tuoksun ainutlaatuiseen ja patentoituun koostumukseen, joka sisältää neljää ihmisen luonnollisesti tuottamaa, laboratoriossa syntetisoitua feromonia. Lisäksi Phiero Woman tulee lasisessa suihkepullossa, jonka avulla tuotteen käyttö on helppoa ja mukavaa.

Tuotteen näkyvyys useissa tiedotusvälineissä sekä lääketieteen ammattilaisten tuki, jotka eittämättä tuovat uskottavuutta tuotteelle, ovat kaksi sitä parhaiten kuvaavaa tekijää. Sillä on myös kolmenkymmenen päivän pituinen rahojen palautus- takuu, aitoja lääketieteen ammattilaisten kirjoittamia lausuntoja, nauhoitettuja ja kirjoitettuja asiakaspalautteita naisilta, jotka ovat olleet todella tyytyväisiä tuotteen avulla saavuttamiinsa tuloksiin sekä täysin ilmainen bonus, joka koostuu hyödyllisestä, erinomaisia vinkkejä tarjoavasta viettelyoppaasta. Yhteenvetona voimme siis lopuksi todeta, että kaikki tämä tekee Phiero Womanista tämän hetken suositeltavimman feromonituoksun

Tutustu tuotteen kotisivuun

 

Ainekset: Estratetraenol, Androstenone, A - Keto y Delta 16 - ol.

 

Pherlure

Pherlure

Tämä on toinen erittäin hyvä tuote, joka tarjoaa hyvät takuut ja aitoja asiakaspalautteita, vaikkakaan sen koostumus ei ole yhtä onnistunut kuin edellä mainitulla tuotteella. Sillä on myös Phiero Womanin tavoin suuri joukko käyttäjiä ja se on paras valinta edellä mainitun tuotteen jälkeen. Käyttäjien kokemusten mukaan tulokset eivät kuitenkaan ole yhtä nopeita ja suurenmoisia, tosin sen tuoksu on myös erittäin miellyttävä.

Tutustu tuotteen kotisivuun

Ainekset: Ei tietoa tuotteen koostumuksesta.

 

Athena

Athenea

Tämä tuoksu on hyvin tunnettu Yhdysvalloissa, mutta koostumuksen ainesosat eivät ole laadultaan Phiero Womanin tai Pherluren luokkaa. Saavutettavat tulokset ovat heikompia niiden käyttäjien mukaan, jotka ovat verranneet tuotetta joihinkin edellä olevista tuoksuista; Suurena haittapuolena on lisäksi sen korkea hinta, sillä tämä tuote on puolet edeltäjiään kalliimpi. Tämä korkea hinta ei ole perusteltu, ottaen huomioon sen vastineeksi tarjoamat heikot tulokset.

Ainekset: Ei tietoa tuotteen koostumuksesta.

 

Pherone

Pherone

Epäilemättä vertailussa heikoimmin sijoittunut tuote. Koostumukseltaan vaatimatomman Pheronen avulla saavutettavissa tuloksissa ei ole kehumista. Tuotteen kotisivut ovat suppeat ja sekavat. Edellä mainitun perusteella Pherone on selvästi edellä esiteltyjä feromonituoksuja vähemmän suositeltava.

Ainekset: Copulins and 4mg of research-grade pheromones.

 

MITEN SE TOIMII?

Vomeronasaalinen elin on nenäontelon pohjalla sijaitseva pieni elin, joka on hermopäätteiden avulla yhteydessä hypotalamukseen (aivojen tunteita ja seksuaalista kiihottumista säätelevä osa), ja jonka ainoa tehtävä on vastaanottaa feromoniaistimuksia tuottaen eri tunteita ja toimintoja samaa lajia edustavien eläinkunnan jäsenten välillä.

HAITTAVAIKUTUKSET

Mikään feromonihajuvesi ei aiheuta minkäänlaisia sivuvaikutuksia niin kauan kuin niitä ei suihkuteta silmiin tai niellä.

Tämä opas on tarkoitettu vain tiedotustarpeisiin. Rintojensuurennusmaailma.com ei vastaa menetyksistä, vahingoista, loukkaantumisista tai sairauksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuvan suorasti tai välillisesti oppaassa esitetyistä tiedoista tai tietojen puuttumisesta tai tässä oppaassa esitettyjen harjoitteiden, menetelmien ja tekniikoiden käytöstä tai väärinkäytöstä. Sitemap