Welcome to Breast Enlargement World

MITÄ MIELTÄ MIEHET OVAT?

Tam. 12, 2010. Rintojen koko on yksi nykyajan naisten huolenaiheista. Aihe on myös kovin yleinen miesten keskenään käymissä keskusteluissa ympäri maailman. Ei liene tarpeen sanoa, että suuret ja kiinteät rinnat miellyttävät miehiä roikkuvia ja löysiä rintoja enemmän.

Syitä siihen, miksi miehet pitävät enemmän naisista, joilla on suuret ja kauniit rinnat, on useita.

Samoin kuin ei ole yhdentekevää olla kaunis tai ruma, pitkä tai lyhyt, laiha tai lihava... ei myöskään ole yhdentekevää riisuuntua miehen edessä, jos rintasi ovat suuret ja kiinteät tai pienet ja roikkuvat. Useista naisista olisi mukavaa mennä rannalle tuntien itsensä viehättäväksi uimapuvussa, joka näyttäisi huomattavasti paremmalta rintojen ollessa halutun kokoiset.

Onneksi markkinoilta löytyy menetelmiä, joiden avulla rintoja voidaan kasvattaa ja kiinteyttää. Oppaamme on tarkoitettu kaikille niille naisille, jotka haluavat parantaa naisellisia muotojaan. Esittelemme sivuillamme useita tuotteita, joiden avulla rintoja voidaan suurentaa ilman kirurgista toimenpidettä. Suosittelemme tutustumaan huolellisesti kaikkeen tarjoamaamme informaatioon ja valitsemaan sitten parhaalta tuntuva tuote.


Mitä mieltä miehet ovat?

Minä olen aina pitänyt suuririntaisista naisista, sillä he kiihottavat minua enemmän kaikella tavalla. On itsestään selvää, että voidessani valita, valitsen suurempirintaisemman naisen.

Jose Manuel

Ihannenaiseni on pitkä, laiha, tiukkapeppuinen ja iso- ja kiinteärintainen.

Alvaro

Minusta rinnat eivät missään nimessä ole tärkein asia naisessa, mutta valehtelisin jos sanoisin etten pidä naisista, joilla on suuret ja kauniit rinnat. Näin vain on, ihan samalla tavalla kuin naiset pitävät enemmän hyvävartaloisista, tummista ja sinisilmäisistä miehistä.

Victor

Hei! Nimeni on John ja kirjoitan ilmaistakseni mielipiteeni asiasta. Vaikka monesta naisesta voikin tuntua jopa loukkaavalta se, että miehet kiinnittävät niin paljon huomiota rintoihin ja että rinnat ovat hyvin yleinen keskustelunaihe miesten kesken. Monille miehille rinnat ovat yksi elementti muiden muassa naista arvioidessa.

John

 


Tämä opas on tarkoitettu vain tiedotustarpeisiin. Rintojensuurennusmaailma.com ei vastaa menetyksistä, vahingoista, loukkaantumisista tai sairauksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuvan suorasti tai välillisesti oppaassa esitetyistä tiedoista tai tietojen puuttumisesta tai tässä oppaassa esitettyjen harjoitteiden, menetelmien ja tekniikoiden käytöstä tai väärinkäytöstä. Sitemap