Welcome to Breast Enlargement World

RINTOJEN KOKO

Tam. 15, 2010. Lukijamme tietävät, että rintoja on kaikenkokoisia. Pienirintaiset ja erityisesti nuoret naiset voivat usein tuntea itsensä epävarmaksi ja pelätä muiden kommentoivan rintojensa pientä kokoa.

Millaiset ovat täydelliset rinnat?

Yleensä kiinteitä, täyteläisiä, suhteellisen suuria, pehmeitä, kauniita ja sileitä rintoja pidetään täydellisinä.

Ovatko epäsymmetriset rinnat normaalit?

On erittäin tavallista, että rinnat ovat keskenään epäsymmetriset. Jopa 70 %:lla naisista oikea rinta on vasempaa pienempi, vaikkei ero useinkaan ole selkeä. Jos rinnat ovat keskenään hyvin erikokoiset, vaaditaan kärsivällisyyttä. Yleensä rintojen erikokoisuus vähenee vuosien kuluessa.

Tärkeimmät rintojen kokoon vaikuttavat tekijät:

1. GENEETTISET TEKIJÄT ovat tärkein yksittäinen rintojen kokoa määrittävä tekijä. Yleensä naisen rinnat muistuttavat tämän äidin rintoja. On hyvin luultavaa, että pienirintaisen naisen tyttären rinnat ovat pienikokoiset.

2. AIKA vaikuttaa vääjäämättömästi rintoja latistavalla tavalla. Maan vetovoiman vaikutuksesta rintojen kimmoisuus häviää. Terveellinen ruokavalio, rintaliivien käyttö ja säännölliset elämäntavat vaikuttavat kuitenkin olevan rintojen ulkomuotoa säilyttäviä tekijöitä. Kiistaton tosiseikka on, että iän myötä rinnat menettävät kauniin ulkomuotonsa, joskin prosessia voidaan viivyttää ja tehdä huomaamattomaksi tarkoitusta varten suunniteltujen tuotteiden avulla.

3. RASKAUS JA IMETYS ovat kaksi tekijää, jotka vaikuttavat huomattavalla tavalla rintojen kokoon. Ensimmäisten raskauden aikaisten kuukausien aikana rinnat kasvavat huomattavasti.

4. SAIRAUDET, erityisesti rintasyöpä, saattavat aiheuttaa huomattavia muutoksia rintojen koossa ja muodossa.

5. PAINON ÄKILLINEN NOUSU TAI PUTOAMINEN saattaa vaikuttaa rintojen kiinteyteen, sekä aiheuttaa uurteita rintojen alueen iholle. Usein uurteet kuitenkin häviävät ajan myötä.

6. HARTIOIDEN JA SELÄN EPÄEDULLINEN ASENTO saattaa aiheuttaa rintojen roikkumisen. Huono ryhti on myös usein syynä vatsan seudun löysyyteen.


Onko rintoja mahdollista kasvattaa?

Ehdottomasti. Kenenkään ei tarvitse enää olla tyytymätön rintoihinsa. On olemassa tuotteita, joiden avulla rintojen kokoa voidaan kasvattaa.

Vielä vähän aikaa sitten ainoa tehokas menetelmä rintojen kasvattamiseksi oli kirurginen toimenpide. Viime vuosina vaihtoehtoiset tuotteet ovat nauttineet valtavaa suosiota käyttäjiensä keskuudessa uskomattomien tuloksiensa ansiosta. Vaihtoehtoisten tuotteiden etuna on, että kirurgiaan liittyvistä riskeistä ei tarvitse huolehtia lainkaan, menetelmä on huomattavasti kirurgiaa edullisempi ja terveydellisiä riskejä ei ole. Rintoja voidaan kasvattaa ja kiinteyttää pillereiden, voiteiden, hieromalaitteiden tai yksinkertaisten harjoitusohjelmien avulla. Kyseessä olevat tuotteet ovat todella tehokkaita ja kirurgiaan liittyviä riskejä ei ole.


Tämä opas on tarkoitettu vain tiedotustarpeisiin. Rintojensuurennusmaailma.com ei vastaa menetyksistä, vahingoista, loukkaantumisista tai sairauksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuvan suorasti tai välillisesti oppaassa esitetyistä tiedoista tai tietojen puuttumisesta tai tässä oppaassa esitettyjen harjoitteiden, menetelmien ja tekniikoiden käytöstä tai väärinkäytöstä. Sitemap