Welcome to Breast Enlargement World

Rintojen suurentamisen FAQ (usein kysytyt kysymykset)

Lähde: Tri. Mallmann Tarkastaja Tri. Salguero
Gynekologi ja ihotautilääkäri varten rintojensuurennusmaailma.com (Lääketieteellinen)
(Lisenssi numero: 49843) (Lisenssi numero: 22831)

Auttavatko voiteet todella rintojen kasvattamisessa?

Tam. 19, 2010. Pillereiden tapaan rintojensuurennusvoiteet ovat saaneet uskomattoman hyvän vastaanoton maailmanlaajuisilla markkinoilla johtuen niitä päivittäin käyttäneiden naisten saavuttamista erinomaisista tuloksista. Näillä voiteilla on mahdollista kasvattaa rintojen kokoa ja kiinteyttä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

Mistä ainesosista voiteet koostuvat?

Rintojensuurennusvoiteet valmistetaan luonnonmukaisista kasvipohjaisista ainesosista. Erityisesti rintojen koon kasvattamiseen kehitetyt raaka-aineet ovat aivan samoja – ja tehokkaita – kuin pillereidenkin valmistukseen käytetyt.

Ovatko kaikki ainesosat turvallisia?

Kyllä. Kaikki ainesosat ovat luonnonmukaisia ja turvallisia. USA:n FDA-virasto ei ole listannut yhtäkään voiteiden valmistukseen käytetyistä raaka-aineista vaaralliseksi. Tuotteen valmistukseen käytetyillä raaka-aineilla ei ole minkäänlaisia sivuvaikutuksia.

Kuinka voiteita käytetään?

Vertailemamme voiteet on kehitetty naisille, jotka eivät voi tai halua käyttää rintojensuurennuspillereitä. Valtaosa valmistajista suosittelee käyttämään voidetta yksi tai kaksi kertaa päivässä. Suosittelemme tutustumaan aina huolellisesti tuotteen mukana tuleviin käyttöohjeisiin ja noudattamaan valmistajan antamia ohjeita oikean käyttötavan varmistamiseksi.

Millaisia tuloksia tuotteen avulla voidaan saavuttaa?

Tuotteen avulla voidaan suurentaa rintojen kokoa, sekä parantaa niiden muotoa ja kiinteyttä. Voiteita käyttäneiden naisten keskuudessa on tavallista kokea saavansa itseluottamus takaisin ja saavuttavansa parempi fyysinen ulkomuoto.

Onko voiteilla takuu?

Aivan kuten pillereidenkin kohdalla, jokaisella voidemerkillä ja -valmistajalla on oma takuujärjestelmänsä. Suositeltavaa on aina valita tuote, jolla on rahojen palautukseen oikeuttava takuu, sekä lääketieteellinen ja valmistustakuu. Vain harva valmistaja tarjoaa tuotteelleen kaikki edellä mainitut takuut.

Ovatko saavutetut tulokset pysyviä?

Kyllä. Tuotteen avulla saavutetut tulokset ovat pysyviä.

Ovatko kaikki rintojensuurennusvoiteet samanlaisia?

Eivät. Saatavilla olevien tuotteiden välillä voi olla suuriakin eroja, jotka on esitelty sivustomme vertailuosiossa.

Voiko kuka tahansa käyttää rintojensuurennusvoiteita?

Jokaisella valmistajalla on tuotteelleen omat rajoituksensa ja ohjeet, joihin on syytä tutustua ennen tuotteen käytön aloittamista. Tavallisesti korkeasta verenpaineesta, sydänvaivoista, syövästä, kyhmyistä rinnoista tai muista sairauksista kärsivien tulee välttää tuotteiden käyttöä. Mitä tahansa lääkkeitä säännöllisesti käyttävän henkilön on neuvoteltava tuotteen käytöstä lääkärin kanssa.

Kuinka pian tulokset näkyvät?

Tavallisesti lopulliset tulokset saavutetaan noin 2-3 kuukauden käytön jälkeen. Ensimmäiset muutokset rinnoissa on kuitenkin havaittavissa jo muutaman viikon käytön jälkeen.

Ovatko voiteet todella tehokas ja suositeltava rintojensuurennustapa?

Kyllä. Rintojensuurennusvoiteet ovat tehokas ja turvallinen keino suurentaa rintoja jo muutamassa viikossa.


Tämä opas on tarkoitettu vain tiedotustarpeisiin. Rintojensuurennusmaailma.com ei vastaa menetyksistä, vahingoista, loukkaantumisista tai sairauksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuvan suorasti tai välillisesti oppaassa esitetyistä tiedoista tai tietojen puuttumisesta tai tässä oppaassa esitettyjen harjoitteiden, menetelmien ja tekniikoiden käytöstä tai väärinkäytöstä. Sitemap